2023 Vakıf Katılım Bankası Kredi Kartı Başvuru Sorgulama

Vakıf Katılım Bankası Kredi Kartı Başvuru sonucu hakkında bilgi sahibi olmak için telefonlarınızdan 0 850 202 1 202 hatlı numarayı arayabilirsiniz. Başvuru sonucunu dilerseniz size en yakın banka şubesinden de öğrenebilirsiniz. Vakıf Katılım Bankası onaylanan kredi kartının teslimatını ortalama 10 ile 15 gün içinde yapmaktadır. Kredi kartınızın başvuru sonucu onaylanmasına ve bu süre geçmesine rağmen halen elinize kart geçmediyse, kredi kartınız ile ilgili durumu banka şubelerinden alabilirsiniz.

İÇİNDEKİLER

Vakıf Katılım Bankası V Kart Kredi Kartı

Vakıf Katılım Bankası V Kart Kredi Kartı masraflarınıza masraf eklemez. Kredi kartının bütün avantajlarını V kart ile yaşayabilirsiniz. Hem de bütün bu avantajları tamamen ücretsiz yaşarsınız. Alışverişleriniz daha kolay olur, güvenli şekilde alışveriş yapmanın keyfini çıkarırsınız. V Kart kullanarak bütün kredi kartı işlemleri yapılabilir. İşlemleri mobil şube üzerinden, internet şubesinden ve ATM’lerden gerçekleştirebilirsiniz. Kartın 120 TL ve altındaki ödemeleri için temassız özelliğinden faydalanabilirsiniz. Şifre girmeden alışveriş yapmanın kolaylığını V kart ile yaşayın!

Vakıf Katılım Bankası V Kart Kredi Kartı Avantajları Nelerdir?

Vakıf Katılım Bankası V Kart Kredi Kartı avantajları başında kartın aynı zamanda banka kartı özelliği bulunması geliyor. Hem kredi kartı hem banka kartı tek bir kartta buluşuyor. 3D Güvenlik özelliği alışverişlerinizi yaparken gözünüzün arkada kalmasını engelliyor. Şifre ve kişisel bilgileriniz banka tarafından saklanmıyor. İşlem sonunda bilgileriniz siliniyor. Böylece kart bilgileriniz kötü niyetli kişilerin eline geçmiyor. Temassız işlem özelliği ile markette ödeme yapmak için beklemeye son! Temassız özelliği olan pos makinesine kartınızı tutun yeter. Saniyeler içinde kartınızdan hizmet ya da ürün tutarı tahsil edilir. Siz de hızlı şekilde ödeme yapmanın keyfini çıkarırsınız.

Vakıf Katılım Bankası Kredi Kartı Çalındığında Ne Yapmak Gerekir?

Vakıf Katılım Bankası Kredi Kartı çalınması halinde durumu fark eder etmez telefonlarınızdan 0 850 202 1 202 hatlı telefon numarasını aramanız gerekir. Kartınızı bu numara üzerinden yenileyebilir ya da dilerseniz iptal ettirebilirsiniz. Çağrı merkezini aradığınızda müşteri temsilcisi güvenlik açısından size sorular yöneltir. Bu sorulara doğru yanıt vermeniz halinde işlem yapmaya başlayabilirsiniz. Vakıf Katılım Bankası güvenliğinizi korumak için var.

BU YAZI DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR!  Vakıf Katılım İnternet Bankacılığı

Vakıf Katılım Bankası Kredi Kartı Harcamaları Nasıl Takip Edilir?

Vakıf Katılım Bankası Kredi Kartı harcamalarını takip etmek için dilerseniz mobil şubeyi kullanabilir  dilerseniz internet şubeyi görüntüleyebilirsiniz. Harcamalarınız konusunda bilgi sahibi olmak için telefonlarınızdan arayabileceğiniz iki farklı numara bulunmaktadır. İster 0 850 202 1 202’yi arayın, isterseniz 444 44 77 hatlı çağrı merkezini arayın, 7 gün 24 saat boyunca kredi kartı harcamaları konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz. Hesap kesim tarihinde tarafınıza iletilien ekstre sayesinde de harcamalarınız konusunda detaylı bilgi edinebilirsiniz. Bütün bu bilgilere ulaşmak için tek kuruş ödemeniz gerekmez.

Vakıf Katılım Bankası Kredi Kartı Şifresi Nasıl Alınır?

Vakıf Katılım Bankası Kredi Kartı Şifresi almak güvenlik açısından son derece önemlidir. Eğer daha önceden şifre belirlemediyseniz telefonlarınızdan 444 44 77 hatlı çağrı merkezini arayabilir ya da 0 850 202 1 202 numarasından bilgi alabilirsiniz. Yeni şifrenizi belirlerken şifrenin diğer insanlar tarafından kolay bulunamayacak olmasına dikkat edin. Ardışık sayılar, takım kuruluş senesi, 1453 gibi şifreler kolayca tahmin edilebilir. Bunlar yerine aklınızda kalan, güçlü, içinde hem sayı hem de harf bulunan şifreleri tercih etmeniz önerilir. Banka şifreniz ne kadar güçlü olursa hesabınız o kadar güvenli olur.

Vakıf Katılım Bankası Kredi Kartı Almak için Ne Yapmak Gerekir?

Vakıf Katılım Bankası Kredi Kartı almak için banka şubelerine giderek bizzat başvuru yapmanız gerekir. Kredi başvurunuz en kısa sürede değerlendirmeye alınır ve başvuru sonucu tarafınıza en kısa sürede iletilir. Başvuru sonucu hakkında daha çok bilgi almak için müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz. Kartınızı teslim aldıktan sonra kartı yurt dışındaki alışverişlerinizde de kullanabilirsiniz. Her harcama yaptığınızda kartınıza puan yüklenir. Puanları biriktirip daha sonra harcayabilirsiniz. Ayrıca özellikle yüksek miktardaki alışverişlerinizde taksit imkanından faydalanarak harcamalarınızı daha kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

BU YAZI DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR!  Vakıf Katılım Ekspertiz Sistemi ve Ücreti

Vakıf Katılım Bankası Katılım Hesabı

Vakıf Katılım Bankası Katılım Hesabı sayesinde yatırımlarınızı faizsiz bankacılık prensipleri çerçevesinde değerlendirebilirsiniz. Huzurlu kazanç sağlamanın yolunu Vakıf Katılım ile bulun. Elde edilen kar paylarını dilerseniz mevcut katılma hesabına ilave edebilirsiniz. Ya da paylar cari hesaba aktarılabilir. Katılma hesabından hesap türüne göre belirlenen limitlerde vade tarihinde bozulma olmaksızın para çekmek mümkündür. Türk lirası katılma hesabı ve yabancı para katılma hesabı olmak üzere iki farklı türde katılma hesabı bulunmaktadır.

Türk lirası katılma hesabında vade süresi 1 aydan 1 seneye kadar değişkenlik gösterir. Dileyen müşteriler 1 seneden daha uzun sürede kar payı ödemesi açabilir. Bunların dışında 32 günlük esnek vadeli hesap açılması da mümkündür. Yabancı para katılma hesaplarında da vade süreleri aynıdır. Kredi kuruluşları nezdinde olan ve gerçek kişilere ait katılım fonları sigorta fonu tarafından sigorta edilmektedir. Hesaplardaki toplam bakiyede 150 bin TL’ye kadar olan kısım sigorta kapsamında değerlendirilmektedir.

Vakıf Katılım Bankası Cari Hesap

Vakıf Katılım Bankası Cari Hesap vadesiz olarak açılmaktadır. Bu hesaba müşteriler diledikleri zaman para yatırabilir ve diledikleri zaman geri çekebilirler. Bu hesaplarda kar payı dağıtımı yapılmaz. Cari hesaplar sayesinde tasarruflarınız güven altında olur. Vakıf Katılım hesabınızda yatırımlarınızı tutabilir hem de dilediğiniz vakitte tasarruflarınızı kullanmaya başlayabilirsiniz. Dilerseniz kıymetli maden cinsinde dilerseniz de yabancı para cinsinde hesap açabilirsiniz. Gerçek kişilere ait olan katılım fonlarının sigortası Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu tarafından sigorta edilmektedir. Hesapların yalnızca 150 bin TL’ye kadar olan kısmı sigorta kapsamına dahil edilmektedir.

BU YAZI DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR!  Vakıf Katılım Bankası SMS ile Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Vakıf Katılım Bankası Konut Finansmanı

Vakıf Katılım Bankası Konut Finansmanı sayesinde hayalinizdeki eve sahip olabilirsiniz. Hem de satın almak istediğiniz evin değerinin yüzde 80 ‘i kadar finansman kullanmanız mümkündür. Kullandığınız finansman için geri ödemeyi 120 aya yayarak yapabilirsiniz. Düşük taksit tutarı sayesinde evinizi öderken asla zorlanmazsınız. Kendi bütçenize göre geri ödeme planını banka yetkilisi ile oluşturabilirsiniz. Banka gerekli görmesi halinde müşterilerinden ek teminat isteyebilir. Ek teminat istenmesi halinde başvuru sırasında ek teminata ilişkin başvuru belgelerinin eksiksiz olarak temin edilmesi gerekir. Konut finansmanına başvurmak istiyorum derseniz, aşağıdaki belgeleri edindiğinizden emin olun:

  • Gerekli görülmesi halinde kefil için istenilen belgeler,
  • Banka resmi internet sitesinden ya da banka şubelerinden bulunabilecek finansman başvuru formu,
  • Kimlik belgesi ya da sürücü belgesi,
  • Kişinin çalışma durumunu gösteren gelir belgesi,
  • Banka şubesinin talep ettiği diğer belgeler,
  • Finansmana konu olan konutun tapu fotokopisi,
  • Telefon, su, doğalgaz ya da elektrik faturalarından bir tanesinin fotokopisi.

Vakıf Katılım Bankası bu belgelerin eksik olması ya da başvuru evraklarında yanlış bilgi beyan edilmesi halinde yaptığınız başvuruyu değerlendirmeye almayacaktır. Başvurunuzun değerlendirmeye alınması için belgelerinizin eksiksiz olduğundan emin olun. Yazdığınız bilgilerin doğruluğunu en az 2 kere kontrol ettikten sonra bankaya belgeleri iletin.

Leave a Comment